top of page

Trebate li te bolit kurac o parlamentarnim izborima?!



Odluka o tome trebala bi ovisiti o tvojim političkim uvjerenjima, prioritetima i procjeni situacije u Hrvatskoj. Važno je informirati se o političkim strankama, njihovim programima i kandidatima kako bi mogao donijeti informiranu odluku. Ako smatraš da tvoj glas može doprinijeti pozitivnim promjenama u zemlji i da su izbori važan način izražavanja građanskih prava, možda bi trebao izaći na izbore. No, ako nisi siguran ili nisi zainteresiran za političke procese, možda ćeš smatrati da ti je bolje ostati neaktivan u tom pogledu..ili ako nisi siguran jel zemlja ravna ploča ili ipak planet, također ostani doma...na duže.

 

Osobno mišljenje vašeg „urednika“ jest da treba izaći na izbore, dignuti svoju punoljetnu guzicu s kauča na taj dan, zaigrat kratki križić-kružić i ubacit svoj glas u kutiju..u protivnom dopuštaš voljno da te tvoji neizabrani jebu u guzicu i naredane četiri godine..

Ne kažem da nam je izbor idealan, i tko zna, da se netko od vas kandidirao možda bi hrvatska imala ingenioznog neviđenog premijera ili primjerku..ali niste pa će ostati samo na „neviđenom“.

 

Za postizanje optimalne BMK životne filozofije dobro je imati partnere koji znaju što rade, držimo fige svi, da unatoč malim šansama, u tome i uspijemo!

 

Zato ne seri i izađi na zbore!



13 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page