top of page

Boli Me Kurac filozofija 😎



Danas želimo s vama podijeliti jedinstvenu filozofiju života koja će vam pomoći da se oslobodite stresa, nervoze i nepotrebnog briga. Riječ je o BMK - "Boli Me Kurac" filozofiji! Ovaj izraz nije samo hrabro skraćenica, već prava životna filozofija koja vam omogućava da se nosite s životnim izazovima uz osmijeh na licu.


Što znači BMK? Pa, doslovno prevedeno, to znači "Boli Me Kurac". Ali u našem kontekstu, to je poput čarobne formule koja vas oslobađa nepotrebnog tereta. Umjesto da trošite energiju na sitnice koje vas mogu izbaciti iz takta, jednostavno izgovorite "BMK" i pustite da brige nestanu poput dima. Primijenite BMK filozofiju na svakodnevne situacije. Ako vam netko spočitava nešto nevažno, samo se nasmiješite i recite "BMK". Ako vam planovi ne idu onako kako ste zamislili, opet "BMK". Zar nije osvježavajuće osloboditi se suvišnog stresa?


Dakle, kako živjeti prema BMK filozofiji? Evo nekoliko koraka:


1. Priznajte si da ne možete kontrolirati sve: Neka vas ne opterećuju stvari koje ne možete promijeniti. Ako nešto ne ide kako treba, recite si "BMK" i krenite dalje.


2. Smijte se problemima: Umjesto da se ljutite ili frustrirate, prigrlite humor. Kad vas život stavi na kušnju, recite si "BMK" i pronađite smijeh u situaciji.


3. Fokusirajte se na pozitivno: Umjesto da se fokusirate na negativne aspekte, potrudite se vidjeti svijet iz pozitivnog kuta. "BMK" neka bude podsjetnik da se ne trebate opterećivati sitnicama.


Zaključno, život je previše kratak da biste trošili vrijeme na stvari koje vas čine nesretnima. Umjesto toga, prigrlite BMK filozofiju, pustite nebitne brige i živite život bez nepotrebnog stresa. Jer, kad kažete "BMK," zapravo govorite: "Boli Me Kurac, živim život punim plućima!"


S osmijehom i BMK stavom



84 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page